Order


”Svea Dental Design bildades under hösten 2018 med idén att verka för den nya generationens dental labb. Vi blandar vanlig konventionell teknik med digital dentalteknik. Vår grundfilosofi är att ständigt ligga i framkanten av vår bransch och vara ledande inom utvecklingen av nya tandtekniska lösningar såväl som materialval.”

– Mattias Matte, tandtekniker

Som ett resultat av vår vilja för utveckling har vi tagit fram olika lösningar för hur ni som tandläkare kan gå till väga för att göra en beställning.

Vi har det senaste inom CAD/CAM tekniken som 3d-printer, 5-axlad fräsmaskin och all övrig nödvändig utrustning för det digitala arbetsflödet. Ni kan därför enkelt via vår alldeles egna cloudbaserade plattform ladda upp era .STL filer och fylla i all övrig information för att göra en beställning.

För tandläkare som vill skicka in konventionella avtryck och har sin praktik inom Stockholmsområdet hämtas jobben upp av ett bud. För övriga Sverige skickar vi portopåsar till er klink som ni kan använda för att fraktfritt skicka in era jobb till oss.

Hos oss kan du få mycket högt precisionsarbete inom  konventionell protetik, implantatprotetik, proteser, bettskenor och självklart individuellt anpassade distanser till implantat.

SKICKA ARBETE UTANFÖR STOCKHOLMSOMRÅDET

Vill ni skicka jobb till oss på Svea Dental Design men har er klinik utanför Stockholmsområdet? Då kan ni ladda ner och skriva ut vår svarsporto, som ni sedan klistrar fast på paketet. Vi står självklart för fraktkostnaden!

Pdf-filen med svarsportot hittar ni till höger under rubriken ’Ladda ner’.


Ladda ner

Svea Dental Design ordersedel

Svea Dental Design SVARSPORTO

Skicka jobb

Du kan sända din tandtekniska order enligt nedan:

1: Som vanligt via postbox eller bud, (endast i Stockholm), antingen ringer du eller anmäler via länken  Klinik:*
  Hämtning av arbeteSänd boxar

  2: Beställ via molnet, betaversionen är: dentaldesign.cloud  Telephone number


  +46 (0)8 – 32 08 21


  Cellphone number


  070- 092 48 21  Contact information


  Post and visitoraddress:
  Sveavägen 91
  113 50 Stockholm
  Sverige


  Social media


  Svea Dental Design

  Svea Dental Design
  Newsletter

  Copyright. 2021 All rights reserved.
  en_USEnglish