Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/www/sveadd.se/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Svea Aligner – En osynlig tandställning

January 11, 2019 0

Svea Aligner

Svea Dental Design erbjuder den nästan helt osynliga och egen framställda Svea Alignern. En metod som inte bara är effektiv utan anpassad för vår allt mer moderna livsstil.  Metoden bygger på en väl dokumenterad teknik, där flera löstagbara genomskinliga och skräddarsydda plastskenor reglerar tänderna i en bestämd riktning. Plastskenorna ersätts varannan vecka och tillverkas av oss på laboratoriumet. Tänderna kommer gradvis att röra sig i den riktning mot det beräknade slutläget.

Hur går det till?

Vid det första besöket görs en konsultation för att avgöra om Svea Aligner är en tandregleringsmetod som passar er.  Under mötet kan ni som patient framföra eventuella önskemål. Om tandregleringsmetoden bedöms passa er blir nästa steg digitala avtryck på över- och underkäke, röntgenbilder, ansikts- och intraorala foton.

En virtuell planering tas sedan fram av oss på Svea Dental Design. Planeringen är en djupgående kalkyl och formas för att nå bästa resultat. När planeringen är färdig 3D-printas modeller och de skräddarsydda skenorna framställs. Varje skena skiljer sig en aning från hur dina tänder är placerade och ingen skena är sig lik. Processen går sedan ut på att ni byter ut varje skena varannan vecka till dess att ni har tagit er igenom hela serien av skenor och det önskade resultatet är uppnått.  Alla Svea Aligner skenorna är numrerade vilket underlättare utbytet.

Svea Aligner skenorna ska användas under hela dygnet, natt som dag. När du äter är den enda gången du tar ut dem, borstar tänderna eller använder tandtråd. Du rengör enkelt skenorna med ljummet vatten.

Kontakta oss och boka in en tid för en konsultation för att se om Svea Aligner är en tandregleringsmetod som passar dig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Telephone number


+46 (0)8 – 32 08 21


Cellphone number


070- 092 48 21Contact information


Post and visitoraddress:
Sveavägen 91
113 50 Stockholm
Sverige


Social media


Svea Dental Design

Svea Dental Design
Newsletter

Copyright. 2022 All rights reserved.
en_USEnglish