Tjänster


Har ni förlorat er tandprotes eller den rent utav gått sönder i bitar? Tycker ni att det är svårt att rengöra tandprotesen och få den lika fin och ren som när den lämnades ut till er av tandläkaren? Eller sitter tandprotesen helt enkelt inte lika bra längre? Gör er inga bekymmer och våndas inte över det! Vi på Svea Dental Design erbjuder nämligen akuttider för tandteknikerjobb!

Hos oss på Svea Dental Design vill vi värna om våra patienter och tandläkare. Därför erbjuder vi akuttider för små tandteknikerarbeten.

Vill ni som tandläkare lämna ut en lagad tandprotes till era patienter på nolltid eller tillsätta nya protes tänder till en befintlig, eller rentutav rebasera en illasittande protes kan vi på Svea Dental Design hjälpa er med detta. Våra erfarna tekniker tar gärna hand om era fall och ni ibland kan få jobbet tillbaka redan samma dag!

Har ni som tandläkare ingen möjlighet att lämna över jobbet till oss på labbet, hjälper vi er gärna med upphämtningen och leveransen. Det går även bra att skicka över era patienter till oss på labbet med arbetet!

Färgtagning och inmålning

I vår toppmoderna lokal har vi en tandläkarstol där vi utför inmålning och färgtagning av de tandtekniska arbetena som kräver högklassig estetik. Med hjälp av specialanpassade lampor och naturlig dagsljus kan vi få fram ett mer optimalt resultat. Våra färgskalor är gjorda av samma material som de tandtekniska kronorna vilket ger en mer korrekt bild av tandfärgen. Vi kan därför garantera er att våra inmålningar gör patienten nöjd!

Vi deltar även här i forskningen som skall leda till att det blir lättare för tandläkarna att ta färgen på den beställda konstruktionen. Ring oss vid intresse på 08 – 32 08 21 så berättar vi mer om denna forskning.

Vi har öppet måndagar till fredagar från klockan 8.00 till 17.00. Boka online eller ring oss på 08 – 32 08 21.

Akuta tandteknikerjobb innefattar:

  • Tandprotes lagningar

  • Tandprotes rebaseringar, för att få bättre passform

  • Tandprotes rengörningar

  • Färgtagning och inmålningTelephone number


+46 (0)8 – 32 08 21


Cellphone number


070- 092 48 21Contact information


Post and visitoraddress:
Sveavägen 91
113 50 Stockholm
Sverige


Social media


Svea Dental Design

Svea Dental Design
Newsletter

Copyright. 2021 All rights reserved.
en_USEnglish